Hyödyllisiä sovelluksia ja muuta mukavaa

Tähän postaukseen ajattelin koota muutamia tärkeitä linkkejä, joista voi olla hyötyä Interrail-matkallasi tai ennen sitä.

Reitin suunnittelussa tämä eri junayhteydet näyttävä verkkosivu on aivan huikea keksintö. Mikä olisikaan parempi tapa selvittää, onko suunnittelemasi reitti käytännössä edes lähelläkään toteutuskelpoista. Tämän hakukoneen avulla on myös ollut helppo seurailla matka-aikoja eri paikkojen välillä, mikä tietysti helpottaa myös omalta osaltaan reilin suunnittelua. Lähes saman näet myös täältä, vähän erilaisessa ja ei ehkä ihan niin käytännönläheisessä muodossa. Tämä kuitenkin auttaa visualisoimaan reittiä paremmin, jos et käytä Google Mapsia, kuten minä.

Raha-asioiden suunnittelussa auttaa tämä sivu, joka on koonnut yhteen lyhyesti käytetäänkö kyseisessä maassa euroja vai jotain muuta valuuttaa. Kätevää! Lisäksi kannattaa tutustua tähän Interrail-oppaaseen vuosimallia 2015, jonka VR on koonnut. Se on suoraan sanottuna aika näppärä, sillä kaikki tärkeät asiat löytyvät sieltä fiksusti ilman sen suurempaan turhautumista.

Ja lopuksi videomuodossa sovellukset, joista voi olla hyötyä matkan päällä. Itse ajattelin hankkia ainakin jonkinlaisen valuuttamuuntimen Puolaa ja Kroatiaa ajatellen.

 

 

 

 

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s